Els Inicis de PODIUM ESPORTS

La nostra història s’inicia al maig de 1973 quan Ramon Puig i Teresa Mª Mascaró, decideixen obrir la seva botiga a l’avinguda Tarragona especialitzada en la venda de productes esportius. Des del primer dia amb la vocació d’oferir un servei global de productes per a totes les disciplines esportives: bàsquet, futbol, atletisme, gimnàstica, esports de raqueta, natació, hoquei patins, arts marcials, ciclisme, pesca, submarinisme, nàutica (motors i barques), caça, trofeus, càmping, moble jardí, instal·lacions esportives, etc. Converteix-se així en la tenda de referència al Penedès i més endavant amb el seu punt de venda al Garraf. Sempre amb vocació d’oferir les últimes novetats es va convertir en el primer punt de venda a la comarca en oferir als seus clients material per a la pràctica de l’esquí, i des de la vocació de servei que sempre ha estat present, es posà en marxa un taller de reparació de material d’esquí propi. Sobre l’any 80 s’inaugura la segona botiga al carrer Parellada de Vilafranca.

Ramon Puig durant tots aquests anys s’ha dedicat a la promoció de l’esport a la comarca, ja sigui des de l’esponsorització, els serveis a diferents clubs i entitats de la vila, i involucrat en diferents juntes d’entitats esportives de la vila. (Membre de junta C.P. Vilafranca 1975-1980, Vicepresident esportiu C.P. Vilafranca 1995-2000, Membre fundador de la Lliga de Futbol Sala a Vilafranca 1985)

Donant un pas més i per poder donar un servei global als Clubs esportius i Col·legis de la Vila, el 1982 s’inaugura una nova botiga/taller al carrer Ateneu de Vilafranca. Inicialment per donar el servei d’estampacions i serigrafies dels logotips i numeracions per a les diferents equipacions, però després de muntar el taller propi s’oferiren tots els demés serveis, regals d’empresa, objectes promocionals, tèxtil publicitari, i serigrafies en general. A més d’aquesta comercial també es faria la venda al major a altres botigues de diferents distribucions de marques esportives.

L’any 1992 s’incorpora Joan Ramon Puig al negoci, membre de la segona generació. Després vindria una altra botiga a Vilafranca al carrer Vall del Castell, inicialment de productes esportius i després es convertiria en un punt de venda exclusiu de trofeus esportius. L’any 1998 es celebrà el 25è aniversari, i s’inaugurarà una nova botiga de material esportiu a la Rambla Principal de Vilanova i la Geltrú.

Durant aquests anys sempre s’ha tingut en compte una constant evolució, i així com hi ha disciplines que es van deixar de suministrar perquè ja no es practicaven a la comarca, també s’introduïen totes les novetats del sector, però és en el 2006 que es decideix fer un gir en el negoci i avançar cap a una unificació per focalitzar-se i potenciar els serveis de referència on som especialistes en oferir un servei global des de l’inici del procés amb el disseny+producte, la fabricació i la personalització final. On portem més de 50 anys de servei als clients i disposant de taller propi per personalitzar els nostres productes. És així com neix PDM gifts, un gran canvi però seguint amb el segell de les nostres inicials impregnades amb tots aquests anys d’experiència. Comença un nou impuls on ens focalitzem en vuit grans apartats: Trofeus: Copes-Trofeus-Plaques-Medalles-Clauers-Pins. Esport: Tèxtil – Material i Mobiliari per a la seva pràctica. Regals d’empresa i promoció: Articles de tot tipus promocionals i d’incentiu. Articles de promoció per a Bodegues: Obridors – Taps – Cubiteres i un llarg etc. Articles Personalitzats: Fabricació a mida d’articles de promoció o servei. Tèxtil Promocional: Camisetes-Pòlos-Jaquetes-Gorres etc. Tèxtil Laboral: Tot el tèxtil per a roba de treball. Taller Propi: Fabricació i Marcatge de tot tipus de servei.